FESTES ANIVERSARI INFANTILS A CASA

festes aniversari infantils a casa
Si t’has preguntat com organitzar una festa d’aniversari a casa teva i necessites idees, et proposem un dels nostres tallers de manualitats!
No cal que et moguis de casa, l’equip de Just for you Kids et portarem tot el material necessari per organitzar el taller i ensenyarem als nens i nenes com realitzar les manualitats.
Si vols celebrar una festa d’aniversari de manera divertida i original, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Amb els nostres tallers, activitats i manualitats busquem que els nens i nenes passin una molt bona estona junts. La nostra filosofia es basa en treballar les arts plàstiques, una molt bona manera de posar en pràctica la creativitat infantil, la imaginació i el aprenentatge dels nens i nenes.

PREUS


Consulta els nostres preus que inclouen l’activitat i el desplaçament al teu domicili.
Les nostres tarifes inclouen el  taller de manualitats i tot el material.

Tenim packs per a un mínim de 10 persones i preu per persona addicional.
Opcional, consultar preus:

  • Pastís i berenar
  • Pinyata amb xuxes, brotxeta o bossa de xuxes

Visita el nostre bloc infantil per a conèixer millor les nostres activitats i tallers.

A Just for you Kids organitzem tallers creatius per a totes les ocasions per tal que els vostres fills i filles desenvolupin la seva creativitat i puguin gaudir d’una bona estona amb altres nens i nenes mentre realitzen activitats creatives guiades per les nostres talleristes especialitzades.