Extraescolars manualitats

Tallers creatius infantils

A Just for you Kids organitzem extraescolars amb manualitats per tal que els vostres fills i filles desenvolupin la seva creativitat i puguin gaudir d’una bona estona amb altres nens i nenes mentre realitzen activitats creatives guiades per les nostres talleristes especialitzades.

Treballant en grups reduïts, els nens i nenes podran aprendre treballant les arts plàstiques i podran emportar-se a casa els seus treballs!

Tallers on incloem activitats com modelatge i treball de papiroflèxia, dibuix i il·lustració, treball amb goma eva, elaboració de bijuteria i complements, disfresses, estampació, decoració de galetes, etc.

Per al curs 2016/17 tenim programats aquests diferents tallers creatius:

tallers manualitats en anglès

dijous 17:00 a 18:30

JFYKids Eixample

Taller + joc o tasques escolars

Possibilitat de recollida de nens a l’escola. Consulteu opcions

Tallers en anglès

Els nostres tallers són una molt bona manera de aprendre, divertir-se i fer amistat amb els companys de taula. Tots els tallers són independents entre ells i no requereixen una assistència continuada. Pots venir els dies que et vagi millor i els que més t’agradin.

Si busques festes d’aniversari amb tallers de manualitats, consulta la nostra secció FESTES ANIVERSARI per a més informació

Visita el nostre blog infantil per trobar exemples dels tallers i activitats que hem realitzat amb els nostres nens i nenes

extraescolars manualitats: tallers infantils