Just for you Kids Barcelona - Celebrar la teva festa d’aniversari d’una manera original i creativa
info@justforyoukids.com 93 681 35 79 628 85 45 95

Activitats extraescolars i tallers de manualitats creatius infantils

Activitats extraescolars i tallers de manualitats creatius infantils

Una agenda d'activitats infantils, tallers de manualitat creatius i originals.

A Just for you Kids organitzem activitats extraescolars amb tallers de manualitats per tal que els vostres fills i filles desenvolupin la seva creativitat i puguin gaudir d’una bona estona amb altres nens i nenes. Totes les activitats creatives i tallers de manualitatsoriginals que realitzem, son guiades per les nostres talleristes infantils especialitzades.

  • En grups reduïts, els nens i nenes podran aprendre treballant les arts plàstiques i podran emportar-se a casa els seus treballs! Els nens, nenes i totes les edats son benvingudes als nostres tallers infantils i activitats de manualitats creatives.
  • Tallers creatius on incloem activitats manuals com ara: modelatge i treball de papiroflèxia, dibuix i il·lustració, treball amb goma eva, elaboració de bijuteria i complements, disfresses, estampació, decoració de galetes, etc.
  • Descobreix l'univers de Just for you Kids i vine amb nosaltres a compartir una bona estona.

Activitats i tallers infantils programats per les properes setmanes:

Activitats infantils i tallers creatius que hem recomenat anteriorment:

Posa't en contacte i escriu-nos un missatge!

Si tens alguna consulta, comentari o suggeriment, estarem encantats de conèixer-te! Omple el formulari a continuació i ens posarem en contacte el més aviat possible per donar-te tota la informació que desitgis. Just for you Kids per a festes aniversari infantils originals, tallers de manualitats, animació infantil, casals, esdeveniments... Descobreix els nostres serveis i productes, així com les activitats que tenim preparades. Visita’ns a l’oficina central del Carrer Casanova 173 de Barcelona.