Just for you Kids Barcelona - Celebrar la teva festa d’aniversari d’una manera original i creativa
info@justforyoukids.com 93 681 35 79 628 85 45 95
Animació infantil en esdeveniments corporatius i empreses.
Animació infantil en esdeveniments corporatius i empreses.

Descobreix els esdeveniments corporatius per empresa

A Just for you Kids organitzem tallers infantils creatius en tot tipus d’esdeveniments familiars: fires, actes solidaris, festivals de música, etc. També hem desenvolupat activitats a Centres Comercials, Mercats i llibreries.

Just for you Kids s’encarrega de pensar la millor manera perquè passin una estona divertida. Afavoriràs a més que els adults puguin gaudir de l’esdeveniment sense preocupacions.

L’equip creatiu de Just for you Kids s’encarregarà de dissenyar l’activitat que més encaixi amb el vostre esdeveniment. Hem realitzat tallers culinaris, tallers de manualitats, tallers musicals entre d’altres.

Han confiat en nosaltres:

Posa't en contacte i escriu-nos un missatge!

Si tens alguna consulta, comentari o suggeriment, estarem encantats de conèixer-te! Omple el formulari a continuació i ens posarem en contacte el més aviat possible per donar-te tota la informació que desitgis. Just for you Kids per a festes aniversari infantils originals, tallers de manualitats, animació infantil, casals, esdeveniments... Descobreix els nostres serveis i productes, així com les activitats que tenim preparades. Visita’ns a l’oficina central del Carrer Casanova 173 de Barcelona.