Just for you Kids Barcelona - Celebrar la teva festa d’aniversari d’una manera original i creativa
info@justforyoukids.com +34 628 85 45 95 +34 93 681 35 79
Taller infantil:Pren el teu retrat!

Taller infantil:Pren el teu retrat!


Data: 10-11-2018 Horari: 11:00

Durant la visita, les famílies emprendran un viatge artístic a través dels estils d'aquests creadors que van revolucionar l'art. Pares i fills jugaran amb les formes, els materials i els temes presents en les obres seleccionades. L'educador ha de posar especial atenció en el gènere del Retrat i es treballarà en ell a partir de les formes cubistes de Picasso, de la imaginació de Picabia -que identificava persones amb objectes- i de les expressions dels personatges.A l'espai taller, buscarem els ingredients per fer un retrat original a partir del que s'ha observat durant el recorregut Només serà necessari tenir una mica de creativitat i ganes de divertir-se!
Cada família crearà un retrat amb materials fàcils d'usar, de manera que el desenvolupament d'aquesta activitat reforçarà el vincle entre els seus membres, i permetrà assentar els conceptes apresos durant la visita de manera intuïtiva i amena.

Taller infantil:Pren el teu retrat!-1

On: Carrer de la Diputació, 250
Edat recomanada: De 3 a 6 anys. Horari: 11h
Preu: 3 € / persona amb un màxim de 25 participants.
Data: 10-11-2018, 17-11-2018, 24-11-2018, 01-12-2018, 15-12-2018, 22-12-2018, 29-12-2018, 02-01-2019, 12-01-2019.

Per més informació


FUNDACIÓ MAPFRE

FUNDACIÓ MAPFRE

Fundació global de referència pel seu compromís amb el benestar de les persones i el progrés social. La seva missió, com a institució no lucrativa creada per MAPFRE, és contribuir a la millora de la qualitat de vida de les persones i al progrés de la societat mitjançant programes i activitats multinacionals.

Info

Pàgina web: FUNDACIÓ MAPFRE

Descobreix més sobres els nostres tallers infantils i activitats creatives per nens i nenes

A Just for you Kids treballem en grups reduïts, on nens i nenes poden aprendre les arts plàstiques i es poden endur a casa les seves creacions. Totes les activitats infantils i tallers de manualitats son dirigides per un equip de monitores especialistes.

Tallers creatius on incloem activitats com modelatge i treball de papiroflèxia, dibuix i il·lustració, treball amb goma eva, pintura infantil, elaboració de bijuteria i complements, disfresses, estampació, decoració de galetes, etc.

L’opinió dels nostres participants:

M’encanten les activitats de Just for you Kids perquè veig que les meves filles poden desenvolupar la seva creativitat i gaudeixen d’una bona estona amb altres nens i nenes. Cada dia em sorprenen més amb les creacions que porten a casa Laura G.M.
És genial que les activitats infantils incloguin diferents tècniques i materials. Ho hem passat molt bé amb els tallers amb goma eva, elaboració de bijuteria i complements o la decoració de galetes. A la meva família ens estem convertint en ‘crafty’. Marta T.G.

Posa't en contacte i escriu-nos un missatge!

Si tens alguna consulta, comentari o suggeriment, estarem encantats de conèixer-te! Omple el formulari a continuació i ens posarem en contacte el més aviat possible per donar-te tota la informació que desitgis. Just for you Kids per a festes aniversari infantils originals, tallers de manualitats, animació infantil, casals, esdeveniments... Descobreix els nostres serveis i productes, així com les activitats que tenim preparades. Visita’ns a l’oficina central del Carrer Casanova 173 de Barcelona.