Just for you Kids Barcelona - Celebrar la teva festa d’aniversari d’una manera original i creativa
info@justforyoukids.com 93 681 35 79 628 85 45 95
Taller de crochet

Taller de crochet


Data: 11-05-2016 - 22-05-2016 Horari: 07:00

Taller de crochet: Vols aprendre a fer adorables ninots de ganxet y sorprendre tothom amb les teves creacions? Doncs aquest és el teu taller!

Taller de crochet-1
Taller de crochet-2

Programació: Dimecres 11 Maig 2016 Dimecres 18 Maig 2016 Dimecres 25 Maig 2016 HORA 11:00h a 13:00h PREU 29€/sessió Hauràs de portar un ganxet de 3,5mm i filat acorde amb el gruix del ganxet, preferiblement que no es desfili i que no sigui ni molt clar ni molt fosc perquè es puguin veure bé els punts. A més, el curs inclou un llibret editat per mi amb els apunts del taller i un patró exclusiu perquè practiquis el que has après. El curs es divideix en tres sessions de dues hores cadascuna, i pots triar venir a les tres (per a principiants totals), o només a les dues últimes si ja saps fer cadeneta, punt baix, augments i disminucions. – Introducció al ganxet (només per a principiants totals) – Amigurumi- 1ª part – Amigurumi- 2ª part T’ensenyaré a teixir en rodó usant l’anell màgic, a entendre patrons i a dissenyar els teus propis ninots de ganxet. Compartiré amb tu els meus trucs perquè aconsegueixis tot tipus de figures, afegeixis detalls i donis personalitat a les teves creacions. Jenny Martínez-O. Crafteando, Que Es Gerundio PLAZAS LIMITADAS RESERVA MAIL info@justforyoukids.com

Just For You Kids

Just For You Kids

Just for you Kids t’ofereix una nova manera d’entreteniment a través del desenvolupament del potencial creatiu dels infants. Volem que els nens siguin els protagonistes en el seu oci i no simples espectadors.

Info

Pàgina web: Just For You Kids

Descobreix més sobres els nostres tallers infantils i activitats creatives per nens i nenes

A Just for you Kids treballem en grups reduïts, on nens i nenes poden aprendre les arts plàstiques i es poden endur a casa les seves creacions. Totes les activitats infantils i tallers de manualitats son dirigides per un equip de monitores especialistes.

Tallers creatius on incloem activitats com modelatge i treball de papiroflèxia, dibuix i il·lustració, treball amb goma eva, pintura infantil, elaboració de bijuteria i complements, disfresses, estampació, decoració de galetes, etc.

L’opinió dels nostres participants:

M’encanten les activitats de Just for you Kids perquè veig que les meves filles poden desenvolupar la seva creativitat i gaudeixen d’una bona estona amb altres nens i nenes. Cada dia em sorprenen més amb les creacions que porten a casa Laura G.M.
És genial que les activitats infantils incloguin diferents tècniques i materials. Ho hem passat molt bé amb els tallers amb goma eva, elaboració de bijuteria i complements o la decoració de galetes. A la meva família ens estem convertint en ‘crafty’. Marta T.G.

Posa't en contacte i escriu-nos un missatge!

Si tens alguna consulta, comentari o suggeriment, estarem encantats de conèixer-te! Omple el formulari a continuació i ens posarem en contacte el més aviat possible per donar-te tota la informació que desitgis. Just for you Kids per a festes aniversari infantils originals, tallers de manualitats, animació infantil, casals, esdeveniments... Descobreix els nostres serveis i productes, així com les activitats que tenim preparades. Visita’ns a l’oficina central del Carrer Casanova 173 de Barcelona.