Just for you Kids Barcelona - Celebrar la teva festa d’aniversari d’una manera original i creativa
info@justforyoukids.com 93 681 35 79 628 85 45 95
Creactivity

Creactivity


Data: 11-11-2017 - 31-12-2017 Horari: 17:00

“La creativitat és l’inteligència divertint-se” - Albert Einstein

Creactivity-1
Creactivity-2
Creactivity-3
Creactivity-4

El CosmoCaixa ha inaugurat el Creactivity, un nou espai amb l’objectiu que els nens i nenes a partir de 7 anys incentivin la seva creativitat mentre dissenyen, experimenten i sobretot es diverteixen. Es tracta d’una nova manera d’apendre ben senzilla, utilitzant com a materials elements molt quotidians i fàcils d’obtenir. També s’intentarà apropiar nous usos a aquells objectes creats pels nens per així fer servir materials comuns amb una utilitat no comuna. Aquest taller es realitza cada cap de setmana, tot i aixi podeu consultar els horaris aquí, L’entrada té un cost de 4€ i les places son limitades.
Si no vols posar limits a la teva creativitat, dona’t pressa que s’acaben!!


CosmoCaixa

CosmoCaixa

El CosmoCaixa Barcelona és un museu de ciència de l'Obra Social "la Caixa" amb seu a Barcelona. Fou inaugurat l'any 2004 després de la remodelació del seu predecessor, el Museu de la Ciència de Barcelona, inaugurat el 1981.

Info

Pàgina web: CosmoCaixa

Descobreix més sobres els nostres tallers infantils i activitats creatives per nens i nenes

A Just for you Kids treballem en grups reduïts, on nens i nenes poden aprendre les arts plàstiques i es poden endur a casa les seves creacions. Totes les activitats infantils i tallers de manualitats son dirigides per un equip de monitores especialistes.

Tallers creatius on incloem activitats com modelatge i treball de papiroflèxia, dibuix i il·lustració, treball amb goma eva, pintura infantil, elaboració de bijuteria i complements, disfresses, estampació, decoració de galetes, etc.

L’opinió dels nostres participants:

M’encanten les activitats de Just for you Kids perquè veig que les meves filles poden desenvolupar la seva creativitat i gaudeixen d’una bona estona amb altres nens i nenes. Cada dia em sorprenen més amb les creacions que porten a casa Laura G.M.
És genial que les activitats infantils incloguin diferents tècniques i materials. Ho hem passat molt bé amb els tallers amb goma eva, elaboració de bijuteria i complements o la decoració de galetes. A la meva família ens estem convertint en ‘crafty’. Marta T.G.

Posa't en contacte i escriu-nos un missatge!

Si tens alguna consulta, comentari o suggeriment, estarem encantats de conèixer-te! Omple el formulari a continuació i ens posarem en contacte el més aviat possible per donar-te tota la informació que desitgis. Just for you Kids per a festes aniversari infantils originals, tallers de manualitats, animació infantil, casals, esdeveniments... Descobreix els nostres serveis i productes, així com les activitats que tenim preparades. Visita’ns a l’oficina central del Carrer Casanova 173 de Barcelona.