Just for you Kids Barcelona - Celebrar la teva festa d’aniversari d’una manera original i creativa
info@justforyoukids.com 93 681 35 79 628 85 45 95
Següent entrada
Casals infantils a Barcelona: Activitats per a nens i nenes

Casals infantils a Barcelona: Activitats per a nens i nenes


Data: 01-01-2016 - 01-03-2016 Horari: 07:00

Casals infantils a Barcelona: Activitats per a infants.
En Just for you Kids t'oferim extraescolars de manualitats en anglès, tallers en esdeveniments familiars i també organitzem festes d'aniversari originals.

Casals infantils a Barcelona: Activitats per a nens i nenes-1
Casals infantils a Barcelona: Activitats per a nens i nenes-2

En Just for you Kids t'oferim extraescolars de manualitats en anglès, tallers en esdeveniments familiars i també organitzem festes d'aniversari originals.

Volem que, tant per cobrir l'horari extraescolar com en els períodes de vacances, els teus fills i filles estiguin ben atesos i aprofitin aquestes hores per fer activitats creatives, desenvolupar les seves habilitats de manipulació de diferents materials i estar en companyia d'un grup que l'ajudi a treure el seu potencial creatiu en un ambient relaxat i artístic.

Les nostres talleristes estan acostumades a tractar amb nens i nenes i s'adapten al ritme d'aprenentatge personal, de manera que el nostre objectiu és que s'aprengui però d'una forma diferent, a través d'activitats, converses i diversió.

Casal d'Estiu 2017
Ja estan obertes les inscripcions per al nostre Casal d'Estiu 2017.

Posa't en contacte amb nosaltres trucant al 93 681 35 79 o escrivint-nos a info@justforyoukids.com i atendrem tots els teus dubtes i consultes.

Just For You Kids

Just For You Kids

Just for you Kids t’ofereix una nova manera d’entreteniment a través del desenvolupament del potencial creatiu dels infants. Volem que els nens siguin els protagonistes en el seu oci i no simples espectadors.

Info

Pàgina web: Just For You Kids

Descobreix més sobres els nostres tallers infantils i activitats creatives per nens i nenes

A Just for you Kids treballem en grups reduïts, on nens i nenes poden aprendre les arts plàstiques i es poden endur a casa les seves creacions. Totes les activitats infantils i tallers de manualitats son dirigides per un equip de monitores especialistes.

Tallers creatius on incloem activitats com modelatge i treball de papiroflèxia, dibuix i il·lustració, treball amb goma eva, pintura infantil, elaboració de bijuteria i complements, disfresses, estampació, decoració de galetes, etc.

L’opinió dels nostres participants:

M’encanten les activitats de Just for you Kids perquè veig que les meves filles poden desenvolupar la seva creativitat i gaudeixen d’una bona estona amb altres nens i nenes. Cada dia em sorprenen més amb les creacions que porten a casa Laura G.M.
És genial que les activitats infantils incloguin diferents tècniques i materials. Ho hem passat molt bé amb els tallers amb goma eva, elaboració de bijuteria i complements o la decoració de galetes. A la meva família ens estem convertint en ‘crafty’. Marta T.G.

Posa't en contacte i escriu-nos un missatge!

Si tens alguna consulta, comentari o suggeriment, estarem encantats de conèixer-te! Omple el formulari a continuació i ens posarem en contacte el més aviat possible per donar-te tota la informació que desitgis. Just for you Kids per a festes aniversari infantils originals, tallers de manualitats, animació infantil, casals, esdeveniments... Descobreix els nostres serveis i productes, així com les activitats que tenim preparades. Visita’ns a l’oficina central del Carrer Casanova 173 de Barcelona.