Tallers creatius en anglès

  • Dijous 17:00 a 18:30

    Activitats creatives dirigides per tallerista especialitzada en manualitats. Opció de venir abans per fer una estona de joc o tasques escolars.

  • Anglès

    Millora el teu anglès de forma natural i divertida. Amb suport de llibres i materials editats en anglès.

  • Preu: 7€

MANUALITATS EN ANGLÈS

Has pensat que la millor manera d’aprendre i millorar l’anglès és fent-ho d’una forma divertida i natural?

Els nostres tallers creatius Art & Craft estan pensats per a que la nostra tallerista dirigeixi una sessió d’una hora els dijous per la tarda, de forma que els teus fills/filles estiguin entretinguts amb les seves creacions al mateix temps que practiquen l’anglès.

A més aquest any ampliem l’horari i podeu venir abans a jugar o fer una estona de tasques escolars.

Per a més informació truca’ns al 93 681 35 79 , vine a veure’ns o prem el botó Contactar més amunt i omple el formulari.
PLACES LIMITADES

See you soon!

SOBRE ELS NOSTRES TALLERS


A Just for you Kids treballem en grups reduïts, on nens i nenes poden aprendre les arts plàstiques i es poden endur a casa les seves creaciones!

Tallers on incloem activitats com modelatge i treball de papiroflèxia, dibuix i il·lustració, treball amb goma eva, elaboració de bijuteria i complements, disfresses, estampació, decoració de galetes, etc.

L’opinió dels nostres participants:

M’encanten les activitats de Just for you Kids perquè veig que les meves filles poden desenvolupar la seva creativitat i gaudeixen d’una bona estona amb altres nens i nenes. Cada dia em sorprenen més amb les creacions que porten a casa 🙂

Laura G.M.

És genial que les activitats incloguin diferents tècniques i materials. Ho hem passat molt bé amb els tallers amb goma eva, elaboració de bijuteria i complements o la decoració de galetes. A la meva família ens estem convertint en ‘crafty’.

Maite T.G.