Aquest mes de juliol hem viscut un Casal infantil molt creatiu ple de vivències i experiències. Durant cinc setmanes les monitores hem acompanyat un grup de nens i nenes de Barcelona tot gaudint d'una programació d'activitats d'allò més variades al voltant d'un viatge creatiu per diferents països: Itàlia, EEUU, Japó, la Índia i Madagascar.

Al matí les sortides al parc i el taller de manualitat, a la tarda després de dinar el taller experimental. Enmig estones de jocs de taula (al terra) i joc lliure disfressats entre les cabanes i les cuinetes on es veia la complicitat creada entre els nous amics formats durant la setmana.

Hem gaudit del Master Xef i del Master Craft, de les remullades del divendres i hem omplert la nostra crafty-bossa amb totes les creativitats per dur-les cap a casa.

Hem tingut el privilegi d'assistir a les sessions del ClubSmallTraverllers de BtheTravelBrand on hem creat un joc de taula, hem après com funciona la fotografia analògica i hem fet ioga. Han sigut molts dies de Casal però ens han passat volant.

Ara ens prenem uns dies de vacances per descansar i preparar les noves activitats, que el Casal de setembre arriba en un tres i no res.

Ens veiem el proper dilluns 28 d'agost!