TALLERS INFANTILS A LA ROCA VILLAGE

La Roca Village va organitzar tallers infantils durant les vacances de Setmana Santa. Sota el lema Become a Cracking Artist! va comptar amb Just for you Kids per desenvolupar les activitats.

Durant els cinc dies que van durar els tallers, les famílies que van visitar amb nens al centre comercial van poder gaudir dels nostres tallers. En aquesta ocasió els tallers infantils van girar entorn a l’exposició del moviment Cracking Art que “envair” La Roca Village fins al passat 31 de maig.

Més de 500 nens van poder gaudir de l’activitat construint les seves pròpies orelles de conill o la seva closca de cargol. Tot fet a mà per entretenir els més petits i que els pares puguin gaudir ajudant-los. Al final, els esdeveniments infantils acaben convertint-se en esdeveniments familiars.

Just for you Kids es va encarregar del disseny de les activitats, preparació del material, així com de l’organització dels monitors que es van implicar a fons en tots els tallers.

Pots veure altres esdeveniments infantils que hem organitzat a la nostra pàgina corporativa. També pots demanar-nos informació a través del formulari.