Just for you Kids Barcelona - Celebrar la teva festa d’aniversari d’una manera original i creativa
info@justforyoukids.com +34 628 85 45 95 +34 93 681 35 79
Visites al Museu de la Música!

Visites al Museu de la Música!


Data: 22-09-2018 Horari: 11:00

El Museu de la Música de Barcelona obre les seves portes amb una proposta molt original i familiar. No te la perdis!

Visites al Museu de la Música!-1

T’agrada el món de la música? Voldries saber l’origen de cada instrument i poder conèixer les anècdotes més curioses de cada un? Doncs estigues atent/a!
El Museu de la Música de Barcelona ofereixen, tots els diumenges a les 11h, visites comentades temàtiques. Però això no és tot, aquells diumenges que coincideixin amb concerts del cicle “La Música del Museu”, el contingut de la visita estarà relacionada amb la seva temàtica.
Vine i sorprèn-te amb el músic que tens dins!
Quan: Tots els diumenges (ATENCIÓ: tancat al 15 de setembre)
On: Museu de la Música
Hora: 11h
Més informació: Aquí

Museu de la Música

Museu de la Música

El Museu de la Música de Barcelona agrupa una col·lecció d'instruments i documents musicals de tot el món. S'exhibeixen més de 500 peces (d'un total de 1700 instruments), amb la intenció de mostrar que els instruments musicals són material viu del nostre passat, plens de sentit i d'informació sobre el nostre patrimoni musical.

Info

Pàgina web: Museu de la Música

Descobreix més sobres els nostres tallers infantils i activitats creatives per nens i nenes

A Just for you Kids treballem en grups reduïts, on nens i nenes poden aprendre les arts plàstiques i es poden endur a casa les seves creacions. Totes les activitats infantils i tallers de manualitats son dirigides per un equip de monitores especialistes.

Tallers creatius on incloem activitats com modelatge i treball de papiroflèxia, dibuix i il·lustració, treball amb goma eva, pintura infantil, elaboració de bijuteria i complements, disfresses, estampació, decoració de galetes, etc.

L’opinió dels nostres participants:

M’encanten les activitats de Just for you Kids perquè veig que les meves filles poden desenvolupar la seva creativitat i gaudeixen d’una bona estona amb altres nens i nenes. Cada dia em sorprenen més amb les creacions que porten a casa Laura G.M.
És genial que les activitats infantils incloguin diferents tècniques i materials. Ho hem passat molt bé amb els tallers amb goma eva, elaboració de bijuteria i complements o la decoració de galetes. A la meva família ens estem convertint en ‘crafty’. Marta T.G.

Posa't en contacte i escriu-nos un missatge!

Si tens alguna consulta, comentari o suggeriment, estarem encantats de conèixer-te! Omple el formulari a continuació i ens posarem en contacte el més aviat possible per donar-te tota la informació que desitgis. Just for you Kids per a festes aniversari infantils originals, tallers de manualitats, animació infantil, casals, esdeveniments... Descobreix els nostres serveis i productes, així com les activitats que tenim preparades. Visita’ns a l’oficina central del Carrer Casanova 173 de Barcelona.