Just for you Kids Barcelona - Celebrar la teva festa d’aniversari d’una manera original i creativa
info@justforyoukids.com +34 628 85 45 95 +34 93 681 35 79
Següent entrada
Taller Familiar “Imaginem el Castell”

Taller Familiar “Imaginem el Castell”


Data: 09-06-2018 - 10-06-2018 Horari: 12:00

Princeses, prínceps, cavallers, reis, reines… Quantes aventures hi caben en un sol castell, oi? Vine a conèixer les del Castell de Montjuïc.


Taller Familiar “Imaginem el Castell”-1

Dins d’aquest taller viatjarem al passat, present i futur del Castell. Però per fer-ho, primer cal conèixer les mil i una històries i aventures que el posseeix. Podrem saber com es va construir, les dificultats que van tenir i sobre quins materials es va aixecar.
Un cop acabada la visita, farem una mena de “radiografia” del que és actualment aquest castell, i ens tocarà imaginar i dibuixar en família, com ens agradaria que fos el futur d’aquest castell.
És hora de viatjar en família a l’edat dels castells! No t’ho perdis!

Quan: dissabtes i diumenges de tot l’any
On: Pati d’armes del Castell
Horari: 12 a 13:30h
Adreçat a: Tot tipus de públic
Preu: Activitat inclosa en el preu d’entrada al recinte.
Més informació: Aquí

Castell de Montjuïc

Castell de Montjuïc

El castell de Montjuïc, tal com ha arribat fins als nostres dies, és resultat en bona mesura de la reforma de l’enginyer militar Juan Martín Cermeño, projectada el 1751 i executada entre 1753 i 1779. Aquesta millora, que tenia com a objectiu completar l'estructura defensiva de la fortalesa, va suposar l’enderrocament d'una part del vell castell, conservant les millores realitzades en època del virrei Velasco, a finals del s. XVII, i la materialització de noves edificacions sobre una planta trapezoïdal irregular adaptada a la topografia de la muntanya, amb quatre baluards als extrems, un fossat i un camí cobert perimetral.
El Castell de Montjuïc va ser declarat Bé Cultural d’Interès Nacional (BCIN) el 1988.

Info

Pàgina web: Castell de Montjuïc

Descobreix més sobres els nostres tallers infantils i activitats creatives per nens i nenes

A Just for you Kids treballem en grups reduïts, on nens i nenes poden aprendre les arts plàstiques i es poden endur a casa les seves creacions. Totes les activitats infantils i tallers de manualitats son dirigides per un equip de monitores especialistes.

Tallers creatius on incloem activitats com modelatge i treball de papiroflèxia, dibuix i il·lustració, treball amb goma eva, pintura infantil, elaboració de bijuteria i complements, disfresses, estampació, decoració de galetes, etc.

L’opinió dels nostres participants:

M’encanten les activitats de Just for you Kids perquè veig que les meves filles poden desenvolupar la seva creativitat i gaudeixen d’una bona estona amb altres nens i nenes. Cada dia em sorprenen més amb les creacions que porten a casa Laura G.M.
És genial que les activitats infantils incloguin diferents tècniques i materials. Ho hem passat molt bé amb els tallers amb goma eva, elaboració de bijuteria i complements o la decoració de galetes. A la meva família ens estem convertint en ‘crafty’. Marta T.G.

Posa't en contacte i escriu-nos un missatge!

Si tens alguna consulta, comentari o suggeriment, estarem encantats de conèixer-te! Omple el formulari a continuació i ens posarem en contacte el més aviat possible per donar-te tota la informació que desitgis. Just for you Kids per a festes aniversari infantils originals, tallers de manualitats, animació infantil, casals, esdeveniments... Descobreix els nostres serveis i productes, així com les activitats que tenim preparades. Visita’ns a l’oficina central del Carrer Casanova 173 de Barcelona.