Just for you Kids Barcelona - Celebrar la teva festa d’aniversari d’una manera original i creativa
info@justforyoukids.com +34 628 85 45 95 +34 93 681 35 79
Objectes que creen objectes

Objectes que creen objectes


Data: 10-06-2018 Horari: 11:30

T’imagines crear el teu propi objecte, a partir d’un altre objecte? Deixa anar la teva originalitat i diverteix-te al Museu del Disseny.

Objectes que creen objectes-1

En el taller Objectes que creen objectes, ens conviden a conèixer l’exposició permanent del Museu del Disseny, i un cop acabada la visita, tindrem l’oportunitat d’assistir en el taller familiar de la creació d’objectes.
Disseny del producte, la creativitat i el treball en equip, són les eines bàsiques per poder construir les nostres peces. Aquest taller ens mostrarà la capacitat que té el disseny per canviar l’entorn humà i com port contribuir al benestar social. També utilitzarem uns materials molt curiosos per a la fabricació dels objectes, com el ciment i la xocolata.
Vine, t’ho passaràs molt bé!

Quan: Els diumenges a partir del 14 de gener
Lloc: Edifici Disseny Hub Barcelona
Horari: 11.30 hores
Adreçat a: Per a infants de 5 a 12 anys
Contacte: 93 256 68 00
Més informació: Aquí

Museu del disseny de Barcelona

Museu del disseny de Barcelona

El Museu del Disseny de Barcelona és el museu de les arts de l’objecte i del disseny, producte de la integració de les col·leccions del Museu de les Arts Decoratives, el Museu de Ceràmica, el Museu Tèxtil i d’Indumentària i el Gabinet de les Arts Gràfiques de la ciutat.

Info

Pàgina web: Museu del disseny de Barcelona

Descobreix més sobres els nostres tallers infantils i activitats creatives per nens i nenes

A Just for you Kids treballem en grups reduïts, on nens i nenes poden aprendre les arts plàstiques i es poden endur a casa les seves creacions. Totes les activitats infantils i tallers de manualitats son dirigides per un equip de monitores especialistes.

Tallers creatius on incloem activitats com modelatge i treball de papiroflèxia, dibuix i il·lustració, treball amb goma eva, pintura infantil, elaboració de bijuteria i complements, disfresses, estampació, decoració de galetes, etc.

L’opinió dels nostres participants:

M’encanten les activitats de Just for you Kids perquè veig que les meves filles poden desenvolupar la seva creativitat i gaudeixen d’una bona estona amb altres nens i nenes. Cada dia em sorprenen més amb les creacions que porten a casa Laura G.M.
És genial que les activitats infantils incloguin diferents tècniques i materials. Ho hem passat molt bé amb els tallers amb goma eva, elaboració de bijuteria i complements o la decoració de galetes. A la meva família ens estem convertint en ‘crafty’. Marta T.G.

Posa't en contacte i escriu-nos un missatge!

Si tens alguna consulta, comentari o suggeriment, estarem encantats de conèixer-te! Omple el formulari a continuació i ens posarem en contacte el més aviat possible per donar-te tota la informació que desitgis. Just for you Kids per a festes aniversari infantils originals, tallers de manualitats, animació infantil, casals, esdeveniments... Descobreix els nostres serveis i productes, així com les activitats que tenim preparades. Visita’ns a l’oficina central del Carrer Casanova 173 de Barcelona.