Just for you Kids Barcelona - Celebrar la teva festa d’aniversari d’una manera original i creativa
info@justforyoukids.com +34 628 85 45 95 +34 93 681 35 79
Següent entrada
El petit Chat Noir dibuixat el moment

El petit Chat Noir dibuixat el moment


Data: 08-12-2018 - 09-12-2018 Horari: 10:00

El petit Chat Noir convida a experimentar el dibuix del moviment i intentar atrapar allò que es mou, dins d'un espai format per una zona de dibuix interactiu. La proposta ret homenatge al Chat Noir, el local de Montmartre que va atraure tants artistes, músics i escriptors. Moltes obres de Toulouse-Lautrec i els seus contemporanis s'inspiren en la vida nocturna d'aquesta sala i se centren a dibuixar el moviment del cos quan dansa

El petit Chat Noir dibuixat el moment  -1

Recomanat per a famílies amb infants a partir de 7 anys.
Accés gratuït amb l'entrada de l'exposició.
HORARIS De dilluns a diumenge i festius, de 10 a 20 h
Per més informació

CaixaForum Barcelona

CaixaForum Barcelona

CaixaForum Barcelona és un centre cultural gestionat per La Caixa a través de la seva fundació com a part de l'Obra Social de l'entitat. Està pensat per a tots els públics i ofereix una àmplia oferta cultural, artística i educativa. Durant els seus 10 anys d'història, CaixaForum Barcelona ha tingut centenars d'exposicions temporals, aptes per a tots els públics i especialitzades per a cada un d'ells. Es troba a la muntanya de Montjuïc (Barcelona) i ocupa l'edifici de l'antiga fàbrica Casaramona.

Info

Pàgina web: CaixaForum Barcelona

Descobreix més sobres els nostres tallers infantils i activitats creatives per nens i nenes

A Just for you Kids treballem en grups reduïts, on nens i nenes poden aprendre les arts plàstiques i es poden endur a casa les seves creacions. Totes les activitats infantils i tallers de manualitats son dirigides per un equip de monitores especialistes.

Tallers creatius on incloem activitats com modelatge i treball de papiroflèxia, dibuix i il·lustració, treball amb goma eva, pintura infantil, elaboració de bijuteria i complements, disfresses, estampació, decoració de galetes, etc.

L’opinió dels nostres participants:

M’encanten les activitats de Just for you Kids perquè veig que les meves filles poden desenvolupar la seva creativitat i gaudeixen d’una bona estona amb altres nens i nenes. Cada dia em sorprenen més amb les creacions que porten a casa Laura G.M.
És genial que les activitats infantils incloguin diferents tècniques i materials. Ho hem passat molt bé amb els tallers amb goma eva, elaboració de bijuteria i complements o la decoració de galetes. A la meva família ens estem convertint en ‘crafty’. Marta T.G.

Posa't en contacte i escriu-nos un missatge!

Si tens alguna consulta, comentari o suggeriment, estarem encantats de conèixer-te! Omple el formulari a continuació i ens posarem en contacte el més aviat possible per donar-te tota la informació que desitgis. Just for you Kids per a festes aniversari infantils originals, tallers de manualitats, animació infantil, casals, esdeveniments... Descobreix els nostres serveis i productes, així com les activitats que tenim preparades. Visita’ns a l’oficina central del Carrer Casanova 173 de Barcelona.