Just for you Kids Barcelona - Celebrar la teva festa d’aniversari d’una manera original i creativa
info@justforyoukids.com 93 681 35 79 628 85 45 95
Següent entrada
Classes de francès per a nens francòfons els dijous

Classes de francès per a nens francòfons els dijous


Data: 01-10-2017 - 19-10-2017 Horari: 18:30

Activitat desenvolupada cada dijous (10-12 anys) a partir d'octubre fins al juny, per a nens i nenes que parlen francès a casa però no van a un col·legi francès. Durada: de 18.30 a 19.30

Classes de francès per a nens francòfons els dijous-1

L'associació IL ÉTAIT UNE FOIS proposa cada dilluns (7-10 anys) i cada dijous (10-12 anys) a partir d'octubre fins el maig, nens i nenes que parlen francès a casa però no van a un col·legi francès tindran l'oportunitat de aprofundizar en la lectura i escriptura en francès a més de practicar l'expressió oral. Les classes es desenvolupen entre activitats d'aprenentatge amb material utilitsat en col·legi francès i actvitats lúdiques que permeten fer pràctiques. Es treballa temes de cultura francesa i francòfona amb grups reduïts, organitzats per edat i per nivell.

Just For You Kids

Just For You Kids

Just for you Kids t’ofereix una nova manera d’entreteniment a través del desenvolupament del potencial creatiu dels infants. Volem que els nens siguin els protagonistes en el seu oci i no simples espectadors.

Info

Pàgina web: Just For You Kids

Descobreix més sobres els nostres tallers infantils i activitats creatives per nens i nenes

A Just for you Kids treballem en grups reduïts, on nens i nenes poden aprendre les arts plàstiques i es poden endur a casa les seves creacions. Totes les activitats infantils i tallers de manualitats son dirigides per un equip de monitores especialistes.

Tallers creatius on incloem activitats com modelatge i treball de papiroflèxia, dibuix i il·lustració, treball amb goma eva, pintura infantil, elaboració de bijuteria i complements, disfresses, estampació, decoració de galetes, etc.

L’opinió dels nostres participants:

M’encanten les activitats de Just for you Kids perquè veig que les meves filles poden desenvolupar la seva creativitat i gaudeixen d’una bona estona amb altres nens i nenes. Cada dia em sorprenen més amb les creacions que porten a casa Laura G.M.
És genial que les activitats infantils incloguin diferents tècniques i materials. Ho hem passat molt bé amb els tallers amb goma eva, elaboració de bijuteria i complements o la decoració de galetes. A la meva família ens estem convertint en ‘crafty’. Marta T.G.

Posa't en contacte i escriu-nos un missatge!

Si tens alguna consulta, comentari o suggeriment, estarem encantats de conèixer-te! Omple el formulari a continuació i ens posarem en contacte el més aviat possible per donar-te tota la informació que desitgis. Just for you Kids per a festes aniversari infantils originals, tallers de manualitats, animació infantil, casals, esdeveniments... Descobreix els nostres serveis i productes, així com les activitats que tenim preparades. Visita’ns a l’oficina central del Carrer Casanova 173 de Barcelona.